Home / Berita Bola / Oezil Dekat Sama Ronaldo Di Real Madrid

Oezil Dekat Sama Ronaldo Di Real Madrid

Oezil Dekat Sama Ronaldo Di Real Madrid – Cristiano Ronaldo serta Mesut Oezil pernah segrup bersama di Real Madrid. Kedua-duanya demikian mematikan di muka gawang, umpan-umpan Oezil benar-benar menganakemaskan CR7.

Mesut Oezil menguatkan Real Madrid pada tahun 2010-2013. Sedang Cristiano Ronaldo lebih lama, dari tahun 2009-2018.

Kedua-duanya persembahkan titel juara Liga Spanyol, Copa Del Reyhttp://agent88bet.biz/, serta Piala Super Spanyol. Cristiano Ronaldo untuk mesin pencetak gol serta Oezil ialah mesin assistnya.

Dikutip dari Give Me Sport, lebih dari 20 gol Cristiano Ronaldo terbentuk dari assist Oezil. Serta saat Oezil geser ke Arsenal, salah seorang rekanan Cristiano Ronaldo di Portugal berujar, jika CR7 demikian geram kepada pihak Real Madrid.

” Waktu Oezil dipasarkan, itu ialah kabar buruk untuk saya. Ia ialah pemain paling baik yang mengetahui ke mana gerakan saya untuk cetak gol. Saya demikian geram waktu tahu Oezil geser, ” katanya mengulang-ulang pengucapan Ronaldo.

Mesut Oezil memang diketahui sebaai playmaker yang kreatif.Agen Judi Pemain Jerman itu dapat membaca permainan serta memberikan assist masak yang menganakemaskan.

Sekarang, Oezil masih menguatkan Arsenal serta Cristiano Ronaldo menguatkan Juventus. Oezil juga sekarang telah mengepak 77 assist untuk The Gunners, walau seringkali performnya turun-naik.

About admin